Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@23:24:03 GMT

ارائه تسهیلات بانکی برای پرداخت شهریه دانشجویان

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۰۲۱۸۷

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به راهکارهای توسعه درآمد غیرشهریه‌ای این دانشگاه،‌ از ارائه تسهیلات بانکی به دانشجویان خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد مهدی فداکار معاون در بیست و دومین جلسه هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران اظهار کرد: طراحی برنامه‌های متعدد، مجوز به طرح‌ها و پروژه‌های درآمدزا و تبدیل به احسن کردن املاک از جمله راهکارهای توسعه درآمدهای غیرشهریه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دکتر فداکار با اشاره به کمک دانشگاه آزاد به دانشجویان برای پرداخت شهریه گفت: متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی می توانند از تسهیلات متعدد بانکهای طرف قرارداد مانند بانک های قرض الحسنه رسالت و مهر استفاده کنند.

وی با تأکید بر توسعه درآمدهای غیر شهریه‌ای در واحدهای دانشگاهی با برنامه‌ریزی دقیق، اظهار داشت: این دانشگاه هیچ کمکی از دولت دریافت نمی‌کند. 

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به راه اندازی سامانه‌های آموزشیار و پژوهشیار در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با راه اندازی سامانه آموزشیار تمام درآمدهای دانشگاه مشخص و شفاف شده است. همچنین تمام فعالیت های پژوهشی در زمینه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی با سامانه پژوهشیار در دسترس اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد.

وی با تأکید بر تجاری سازی تولیدات مراکز رشد خاطرنشان کرد: سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در تولیدات مراکز رشد واحدهای دانشگاهی به عنوان مشاور در کنار تولید کنندگان است، اما در بحث تجاری سازی و بازاریابی، این مراکز رشد هستند که با کمک بخش خصوصی می توانند به تولید انبوه برسند و نیاز به سرمایه گذار دارند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فداکار ادامه داد: تولید کنندگان از طریق صندوق رشد و فناوری می‌توانند منابع مالی و ارزان قیمتی دریافت کنند و این صندوق به نوعی صادر کننده ضمانت نامه برای تولیدات مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی مراکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۲۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود