Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، هفته پیش بود که برخی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در اعتراض به مسدود شدن سامانه کلاس‌ها در ایام تحصیلی پویشی را در فارس من ثبت کردند. پس از ثبت این پویش بود که فارس من با این دانشجویان گفت‌وگویی داشت.

در ادامه پیگیری‌ها، خبرگزاری فارس با برگزاری میزگردی با حضور حسین ارجمندی، الهه باقری، مهیار احسانی و سید ستار محسنی به بررسی موضوع مسدود شدن سامانه دانشجویی دان و برخی مشکلات دیگر این دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه می توانید متن این میزگرد را بخوانید:

دانشگاه، نباید دانشجویان را برای پول کوچک کند

حسین ارجمندی دانشجوی دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز:

 دانشجو، کمترین و پایین‌ترین سطح از نظر توجه را در دانشگاه دارد. باید پرسید دختری که ۱۹ساله دارد و پدرش کارگر است، چطور می‌تواند هزینه دانشگاه را آن هم در ایام تحصیل پرداخت کند؟ من خودم شغل آزاد دارم و برای تأمین شهریه و زندگی، در بازار سهام گاهی کار می‌کنم اما هرکسی به نوع خود زحمت می‌کشد.

تنها موضوعی که دانشجو نیاز دارد، احترام است این که دیده شوند. ما همه با همدیگر زندگی می‌کنیم و یک مشکلی داریم آن هم کرونا، در بدترین حالت می‌توانیم هم را درک کنیم و کسی و شرمنده خانواده نکنیم برای مسائل مالی شهریه، چرا باید همدیگر را کوچک کنیم برای پول؟ باید دانشجویان بیشتر حمایت شوند.

دلیل حضورم در فارس من، شکایت  از رفتار زشت و ناجوانمردانه  دانشگاه است، موضوعی که با آن خیلی مواجه هستیم و شنونده ای نداریم چرا که طیف دانشجویی به واسطه بی توجهی  دچار یک درماندگی شده است.

همیشه شهریه را آخر ترم می‌دادیم

مهیار احسانی، دانشجو:

دانشگاه آزاد پیش‌تر دارای مشکلاتی بود اما امروز این مشکلات بیشتر شده است. خواستیم صدای دانشجویان را به یک ارگان و سازمانی برسانیم  و برهمین اساس، کمپینی را تشکیل دادیم تا صدای ما را بشنوند. ما همیشه شهریه باقی مانده را در آخر ترم و زمان دریافت کارت ورود به جلسه پرداخت میکردیم. اما امروز که کلاس ها مجازی است، دانشگاه دسترسی دانشجویان به کلاس های مجازی را به دلیل بدهی مسدود کرد.

تا زمانی که دانشجویان این شهریه را پرداخت نکنند نمی‌توانند وارد سایت دانشگاه شوند، حال آنهایی که مشکل مالی دارند چه باید کنند؟

کیفیت آموزش در کلاس‌های حضوری قابل تحمل‌تر بود

سید ستار محسنی:

ما مشکلاتی را در آموزش مجازی داشتیم  که این به شدت بسیار است. به طور مثال می توان به اختلال در ورود به سامانه دانشجویان و اساتید اشاره کرد، از طرفی دیگر هم کیفیت آموزش در کلاس‌های حضوری قابل تحمل تر بود  اما کلاس های آنلاین با شهریه های نجومی،  واقعا مشکل اساسی بسیاری از دانشجویان است.

اساتید دروسی عملی می‌گویند بروید آپارات فیلم آموزشی ببینید...

الهه باقری دانشجو:

ما همیشه شهریه باقی مانده را در آخر ترم و زمان دریافت کارت ورود به جلسه پرداخت میکردیم اما این ترم دانشگاه آمد و گفت اگر در تاریخ معینی شهریه را پرداخت نکنید نمی توانید در کلاس ها حضور داشته باشید. مشکل دیگر ما این است رشته هایی که واحد های عملی دارند به صورت آنلاین برگزار می شود  و برخی اساتید می‌گویند بروید در آپارات و یوتیوب فایل ها و فیلم ها را بببنید  و یاد بگیرید!

یکی دیگر از مشکلات ما سامانه است و این را نمی توانیم حل کنیم، باید در ایام کرونا به دانشگاه برویم تا بخواهیم شهریه ثابت را پرداخت کنیم. بنده یک کلاس درس داشتم و به جرأت می توانم بگویم که از کلاس ۱۳ ساعته ۸ ساعت آن را دنبال صدای استاد بودیم یا آنکه بخواهیم با استاد ارتباط بگیریم. عجیب است دانشگاه آزاد با این همه بزرگی اما نتوانسته سامانه ای جامع و بدون ایراد آماده کند. دانشگاه باید درباره این ناکارآمدی پاسخگو باشد و پشتیبان این موضوع باشد.

 ارجمندی:

برخی هزینه‌های مضاعف را از ما گرفتند در صورتی که آن هزینه برای کلاس‌های حضوری است (مثلا بیمه،کلاس های عملی و کارگاهی)  این در حالی است که امروز دانشگاه حضوری نیست و  ما اصلا هیچ استفاده ای از آن امکانات نداشتیم. در این سه ترم بدترین کیفیت آموزش را تجربه کردیم.

هزینه‌های گزاف می‌گیرند اما سامانه مجازی پاسخگوی دانشجویان نیست!

محسنی:

بنده در مدرسه نیز تدریس می کنم، حدود ۵۰۰ دانش آموز داریم و در فضای مجازی هیچ مشکلی نداریم، اما اینجا می بینیم که در دانشگاه، کلاس‌ها دارای مشکل هستند و با آن که هزینه های بسیاری از ما می گیرند اما یک سامانه درست تشکیل نداده اند!

خانم باقری:

دانشگاه بجای اینکه کمک کند سطح سواد در جامعه افزایش پیدا کند و جوانان بیشتری بیایند تحصیل داشته باشند و ازاین امکانات بتوانند استفاده کنند برعکس دانشجو را خسته می کنند و ترک تحصیل رخ می‌دهد.

 ارجمندی:

بنده تاکید دارم مشکل اصلی ما رفتار ناجوانمردانه دانشگاه در قبال دریافت شهریه گزاف و پیش از پایان ترم است. این دانشجو را با مشکلات مواجه می‌کند و موجب بی احترامی دانشگاه به دانشجو شده است. البته دانشگاه مدعی است که ما قبلا برای شهریه پیامک ارسال کرده ایم اما نه پیامی به بنده رسیده و نه  مشکلی از ما حل شده  و نه کسی نیز با ما تماس برقرار کرده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان دانشجویان دانشگاه آزاد شهریه دانشگاه فارس من دانشگاه آزاد فارس من کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۱۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فهیمه‌السادات میرجلیلی مسئول انجمن علمی معماری (مهرازان) دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از برگزاری رویداد خشتانه خبر داد.

وی عنوان کرد: نخستین جشنواره معماری در دانشکده هنر و معماری واحد یزد درحال برگزاری است که یکی از این برنامه‌ها، برگزاری رویداد خشتانه بود.

مدیر گروه مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی یزد و مسئول برگزاری رویداد خشتانه تأکید کرد: این رویداد علمی ـ دانشجویی همزمان با هفته بزرگداشت معماری به همت انجمن علمی معماری (مهرازان) دانشکده هنر و معماری دانشگاه برگزار شد.

میرجلیلی تبیین کرد که در رویداد خشتانه می‌تواند علاوه بر تجربه ساخت عناصر معماری در قالب کوچک؛ دانشجویان علاقه‌مند را با انجام کار‌های تیمی که یکی از نیاز‌های رشته‌ی معماری است آشنا کند.

وی، هدف این رویداد را انجام کار تیمی دانشجویی با مواد و مصالح جذاب (خشت‌های کوچک و ملات) عنوان کرد که با حضور ۱۵ نفر در قالب سه گروه تیمی به رقابت پرداختند.

نخستین دوره جشنواره معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد همراه با اجرای برنامه‌های متنوعی همچون برگزاری سمینار‌های علمی با حضور استادان صاحب‌نظر، بازدید از بافت تاریخی یزد و برگزاری ورکشاپ‌های تخصصی متناسب با رشته مهندسی معماری از تاریخ ۸ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتفاضه دانشجویان فرانسوی در حمایت از فلسطین
  • بازگشت به دنیای صدا
  • هو شدن مشاور ویژه مکرون هنگام انتقاد از حامیان فلسطین
  • از پرداخت بیش از ۴ هزار وام متاهلی به دانشجویان پزشکی تا تاکید بر استفاده دانشگاه‌ها از سند دانشگاه اسلامی
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • دریافت هزینه از والدین بر اساس الگوی جدید تعیین شهریه کودکستان‌ها
  • پشت پرده برکناری علی خطیر؛ پرداخت پول بدون اجازه!
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان در سطح استان بوشهر احداث می‌شود
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست