Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، برنامه اینستاگرامی صفحه دانشگاه آزاد با موضوع «سامانه آموزشیار و انتخاب واحد» با حضور ایمان عطارزاده مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی دوشنبه 27 بهمن ماه 99 برگزار شد.

عطارزاده در ابتدای این برنامه با بیان این که دانشجویان فرصت کافی برای انتخاب واحد خواهند داشت، اظهار کرد: دانشجویان این روزها هم در حال مدیریت امتحانات و هم در حال انتخاب واحد هستند و به همین دلیل هفته گذشته با درنظر گرفتن دغدغه‌های دانشجویان برنامه‌ای تحت عنوان انتخاب واحد تکمیلی به سامانه آموزشیار اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد با اشاره به این که ثبت‌نام ورودی‌های جدید از آبان ماه 99 آغاز شده است، گفت: درس‌های جدیدی در حال اضافه شدن است و در انتخاب واحد تکمیلی قابل مشاهده خواهد بود.

وی با تاکید بر این که دانشجویان بر اساس شهریه ثابت بدهکار می‌شوند و باید بدهی‌های قبلی خود را هم تسویه کنند، افزود: دانشجو وقتی می‌تواند انتخاب واحد کند که پیش‌نیازهای انتخاب واحد انجام شده باشد و یکی از این پیش‌نیازها پرداخت بدهی‌های قبلی است.

عطارزاده با تصریح بر این که جدید الورودها دو مبلغ بدهی دیگر هم دارند، ادامه داد: یکی رقم 173 هزار تومان و دیگری پنج هزار تومان برای بیمه. مشکل این است که برخی دانشجویان فراموش کرده بودند این مبالغ را پرداخت کنند و به همین دلیل در انتخاب واحد به مشکل خورده‌اند.

مدیر توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد با بیان این که دانشجویان شاهد و ایثارگری که مبلغ بیمه و خدمات آموزشی را پرداخت نکرده باشند، نمی‌توانند انتخاب واحد کنند، خاطرنشان کرد: پیشنهاد من این است دانشجویانی که این مشکل را دارند به نماینده شاهد و ایثارگر واحد دانشگاهی خود مراجعه کنند.

وی با تصریح بر این که دانشجویان نگران انتخاب واحد و دریافت وام نباشد، ادامه داد: دانشجویان دیگری که نمی‌توانند شهریه  خود را پرداخت کنند دو امکان دارند؛ نخست دریافت وام از صندوق رفاه دانشگاه و دیگر مراجعه به مدیر مالی واحد دانشگاهی چرا که اخیرا تسهیل خوبی در این زمینه فراهم شده و با تایید مدیر مالی دسترسی دانشجو به فایل باز می‌شود.

عطارزاده درباره وام‌هایی که دانشجویان از بانک‌ها دریافت می‌کنند، گفت: دانشجویانی که از وام‌های بیرون دانشگاه استفاده می‌کنند، ممکن است به مشکل برخورد کنند اما وام‌های بانکی پروسه‌ای دارند که در اختیار دانشگاه نیست.

مدیر توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد با اشاره به این که تخفیف‌ها در اختیار مدیر مالی واحد است، اظهار کرد: سامانه آموزشیار یک ابزار است که قابلیت‌های اجرایی در اختیار افراد بوده و اجرا در واحدهای دانشگاهی انجام می‌شود. لازم به ذکر است که تمامی اختیارات تسهیل فرایند انتخاب واحد در واحدها فراهم شده است.

وی خواستار انعکاس مشکلات دانشجویان به واحد مرکزی دانشگاه آزاد شد و افزود: اگر دانشجویان مشکلات خود را به ما منعکس کنند، پیگیری انجام خواهد شد.

عطارزاده درباره تقسیط پرداخت شهریه ترم گذشته دانشگاه آزاد گفت: ترم گذشته مبلغ بدهی دانشجویان به سه قسط تقسیم شد. مثلا بدهی سه میلیونی به سه تا یک میلیون تبدیل شد. برخی به اشتباه تصور کردند این مبلغ به عنوان وام لحاظ شده است اما تقسیط شهریه وام نیست و سودی به آن تعلق نمی‌گیرد.

مدیر توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد ادامه داد: برخی از دانشجویان این اقساط را پرداخت نکرده بودند و در هنگام انتخاب واحد از درگاه نادرستی مبلغ را پرداخت کردند. به دلیل مشکلات پیش آمده هفته گذشته همه این اقساط به درگاه پرداخت شهریه منتقل شد و دیگر مشکلی برای دانشجویان در این زمینه وجود ندارد. مبلغ اختیاری برای پرداخت شهریه هم با هماهنگی مدیر واحد قابل پرداخت است.

وی با تاکید بر این که انتخاب واحد در نوبت شب برای دانشجویانی که سرتقویم برای انتخاب واحد اقدام کردند اما موفق به انتخاب واحد نشدند اعمال شده، خاطرنشان کرد: به ازای تمامی روزهای انتخاب واحد نوبت صبح، عصر و شب از ساعت 22 تا 6 صبح روز بعد وجود دارد. نوبت شب به دو دسته ورودی‌های 97 و ماقبل و ورودی‌های 98 و 99 تقسیم می‌شود که یک شب در میان هر گروه امکان انتخاب واحد دارند.

زمان انتخاب واحد تکمیلی یکم تا ششم اسفند 99 است

مدیر توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد زمان انتخاب واحد تکمیلی را یکم تا ششم اسفند 99 اعلام کرد و گفت: 9 تا 14 اسفند هم زمان حذف و اضافه است.

عطارزاده درباره بسته شدن دسترسی دانشجویان به سامانه در روزهای انتخاب واحد گفت: با توجه به بار ترافیکی سایت مجبور به بستن سامانه بودیم اما از شنبه دسترسی دانشجویان باز شد هرچند امکان انتخاب واحد برای دانشجویان فقط طبق جدول زمان‌بندی امکان‌پذیر است.

وی با بیان این که ظرفیت دروس به حوزه آموزش و گروه برمی‌گیرد که با مدیر آموزش و مدیر گروه باید هماهنگ شود، افزود: موارد دیگری هم لازم به ذکر است از جمله این که امکان مشاهده نمرات بعد از ارزشیابی اساتید انجام می‌شود.

مدیر توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد با اشاره به این که چارت‌های درسی به دانشجویان اعلام شده است، تاکید کرد: درست است که سامانه برای انتخاب واحد خطای همنیاز و پیش نیاز نمی‌دهد اما در چارت، دروس مشخص است. البته سامانه در دست اقدام برای یکسان‌سازی دروس است و این کار تا 80 درصد انجام شده، پس از اتمام یکسان‌سازی سرفصل‌ها دانشجویان تنها می‌تواند واحدهای درسی رشته خود را ببیند.

عطارزاده با اشاره به این که مشکلات جستجوی دروس برای انتخاب واحد به دلیل مشکل فنی در دیتابیس است که به زودی مرتفع می‌شود، گفت: هر گروه آموزشی درس‌های خود را ارائه می‌کند در سطحی بالاتر دانشکده‌ها گروه‌های مختلف دارند که این گروه‌ها گاهی دروس مشترک دارند.

شروع کلاس‌ها از هفته اول اسفند

وی با تصریح بر این که کلاس ها بر اساس تقویم آموزشی شروع می‌شود، خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی درسی در اختیار واحدهای دانشگاهی است و این برنامه‌ریزی به ازای هر درسی که گروه و دانشکده تعریف می‌کند تعیین شده که این درس برای چه رشته‌ای و با چه پیش‌نیازهایی ارائه شده است.

عطارزاده گفت: واحد دانشگاهی وقتی واحد درسی را ارائه می‌کند باید شرایط آن مانند جنسیت را هم تعیین کند. سهل‌انگاری واحد دانشگاهی سبب می‌شود دانشجویان دختر به اشتباه واحدهای درسی اختصاصی پسران را انتخاب کنند.

مدیر توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد در پایان با بیان این که مشکلات دانشجویان شامل موارد فنی و آموزشی است، اظهار کرد: مدیران فناوری اطلاعات نماینده‌های واحدهای دانشگاهی در بخش فنی هستند که باید به طور مشخص معرفی شوند تا دانشجویان بتوانند با آن‌ها مرتبط شوند و گروه‌های آموزشی هم در زمینه موارد آموزشی پاسخگو هستند. 

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1089421 برچسب‌ها سامانه آموزشیار شهریه دانشجویی تخفیف شهریه دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب واحد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سامانه آموزشیار شهریه دانشجویی تخفیف شهریه دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب واحد توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد انتخاب واحد تکمیلی برای انتخاب واحد سامانه آموزشیار واحد دانشگاهی پرداخت شهریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۳۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا در نشست با بانک‌ها پیرامون پرداخت تسهیلات مسکن روستایی گفت: حدود ۵ هزار و ۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک‌های عامل معرفی شدند که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحد‌های روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده، اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است. روستا بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان تاکید کرد و گفت: بانک ها موظفند زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را ، کاهش کنند. وی به نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان تاکید کرد و گفت: تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود. به گفته معاون استاندار در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید اینگونه باشد.  روستا با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحد‌های خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحد‌ها هستیم. مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۳ درصد واحد‌های مسکن روستایی مقاوم سازی شدند و در صورتی که تسهیلات بانکی پرداخت شود به ۷۲ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست