Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)‌، فرج‌الله براتی درباره وضعیت پرداخت حقوق و مزایای واحدهای دانشگاهی (کارکنان، استادان) دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان در مقایسه با دو سال قبل اظهار کرد: اگر در ماه‌های اخیر حقوق و مزایای کارکنان در برخی واحدها با تأخیر پرداخت‌شده است، درواقع عواملی باعث شکل‌گیری آن شد که می‌توان مهم‌ترین دلیل آن را پرداخت نکردن شهریه توسط دانشجویان در این ماه‌ها ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تا زمان انجام این گفتگو در ماه گذشته و ماه پیش‌ رو، حقوق و دستمزد کارکنان به‌موقع پرداخت‌شده و می‌شود، بیان کرد: ماه‌های آبان و آذر که بر اثر عواملی حقوق با تأخیر پرداخت شد و در استان خوزستان مشهود بود، دانشجویان در پرداخت شهریه به‌دلیل مشکلات ناشی از کرونا با محدودیت‌هایی مواجه بودند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه نقدینگی هنگام ثبت نام در دست دانشجو بود؛ اما نمی‌توانست آن را به‌ حساب دانشگاه منتقل کند، مطرح کرد: در گذشته بیشتر شهریه دانشجو در دو نوبت دریافت می‌شد؛ یک نوبت، زمانی که دانشجویان در روزهای نخست ترم در حال انتخاب واحد بودند که حدود ۶۰ درصد آنان شهریه خود را پرداخت می‌کردند، این وضعیت متعلق به زمانی است و کهنوز سامانه آموزشیار وارد جریان آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی نشده بود.

براتی اضافه کرد: دانشجویانی هم بودند  که توانایی پرداخت شهریه را در روز انتخاب واحد نداشتند و تا زمان امتحان به آنان فرصت داده می‌شد، این تعداد حدود ۳۵ درصد بودند و باقی دانشجویان که حدود ۱۰ درصد بودند، مطالبات آنان به‌صورت سنواتی دریافت می‌شد که به‌مرور شهریه خود را پرداخت می‌کردند.

سامانه آموزشیار به مدیریت دانشگاه کمک مطلوبی کرد

وی با توجه به راه‌اندازی سامانه آموزشیار که به مدیریت دانشگاه کمک مطلوبی کرده است، اظهار کرد: اطلاعاتی که توسط این سامانه از واحدهای مختلف دانشگاه آزاد دریافت می‌کنیم، خیلی مفید بوده درحالی‌که قبل از ورود این سامانه اصلاً نمی‌توانستیم به این اطلاعات دسترسی داشته باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز مطرح کرد: دانشجویان در این سامانه برای پرداخت شهریه‌ از شاخص‌هایی که برای کمک به آنان طراحی شده بود به‌درستی استفاده نکردند - دانشجویانی که بضاعت مالی داشتند-  چراکه به دانشجو تأکید شده بود که نیمه ماه شهریه را پرداخت کنند و حدود ۶۰ درصد به این امر مبادرت کردند و حدود ۴۰ درصد پرداخت نکردند، این همراهی نکردن دانشجو، دانشگاه را با مشکل مواجه کرد؛ اما وقتی بر اساس قانون ملزم شدند و شهریه‌ها پرداخت شد، مشکلات از میان رفت.

وی درباره وضعیت فعلی واحدهای زیانده استان خوزستان در مقایسه با دو سال قبل و اقدامات دوره مدیریت جدید برای ساماندهی مشکلات مالی گفت: درآمدهای واحدهای دانشگاهی از دو طریق شهریه و درآمدهای غیرشهریه‌ای تأمین می‌شود و در این مسیر از راه‌های توسعه علم، فعالیت‌های دانش‌بنیان، ساخت و تجهیزات و اقدامات نوآورانه بهره‌مند می‌شویم که حدود ۲۰ درصد درآمد را تشکیل می‌دهد درحالی‌که در گذشته اصلاً این راه‌های درآمدی را نداشتیم و در استان خوزستان در حد صفر بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: در دو سال اخیر با مدیریت دکتر طهرانچی و اقداماتی که در حوزه درآمدزایی از راه‌های غیرشهریه‌ای شکل‌ گرفته است؛ حدود ۱۴ میلیارد تومان در سال گذشته درآمد و در کنار آن حدود ۲ هزار نفر افزایش دانشجو داشتیم و همه این نتایج و دستاوردها با تلاش و ارائه راهکار توسط تیم مدیریتی جدید در سازمان مرکزی صورت گرفته است.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1089121 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان پرداخت شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۸۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کشور در زمینه مالیاتی، بحث مربوط به اصلاح نظام مالیاتی و تمرکز بر مالیات‌ستانی هوشمند و عادلانه است. این موضوع به خصوص در مقابل تولید و همچنین مردم اهمیت بسیاری بالایی دارد؛ از همین رو بررسی آمار و ارقام مربوط به عملکرد سال گذشته در این زمینه بسیار مهم و کاربردی است.

طبق آمار سال گذشته میزان مالیات پرداختی کل مشاغل کشور از مجموع درآمدهای مالیاتی، عددی کمتر از ۶ درصد بوده است که نسبت به حجم بالای این بخش از اقتصاد در تولید ناخالص ملی که بین ۲۰ تا ۳۰ درصد اقتصاد را شامل می‌شوند؛ این بخش مالیات کمتری نسبت به حجم خود در اقتصاد ایران پرداخت کرده است.

با وجود شاخص پایین مالیات به تولید ناخالص ملی در بخش مالیات اصناف، تمرکز اصلی نظام مالیاتی در دولت سیزدهم، بر اعطای هدفمند معافیت‌های مالیاتی به مشاغل خرد و مردمی در مقابل مشاغل و اصناف خاص دانه درشت با درآمدهای کلان بوده است.

هدف قرار دادن مشاغل و اصناف بزرگ با درآمدهای کلان می تواند به رفع مشکلات نابرابری درآمد در اقتصاد ایران نیز کمک کند. مطالعات نشان داده است که نابرابری درآمد در کشور با تکیه بر اصلاح نظام مالیاتی در حال کاهش است و پیش از این اقدامات وضعیت به طوری بود که درصد کمی از جمعیت سهم نامتناسب زیادی از ثروت را در دست داشتند.

با تمرکز بر جمع‌آوری مالیات از مشاغل پردرآمد و اصناف خاص، دولت در سال گذشته علاوه بر افزایش درآمد مالیاتی از این محل، توانسته است که ثروت را نیز به شیوه‌ای عادلانه‌تر نسبت به قبل توزیع کند.

در بخش مالیات اصناف، بیش از ۵۰ درصد اصناف خرد مالیاتی پرداخت نکردند و از طرف دیگر بیش از ۵۰ درصد مالیات اصناف تنها توسط ۱ درصد پرداخت شده است. از همین رو تمرکز ویژه سازمان امور مالیاتی بر اخذ مالیات از مشاغل و اصناف بزرگ با درآمدهای کلان با تکیه بر اعداد و ارقام عملکرد مالیات اصناف سال گذشته بوده است.

تمرکز بر مالیات‌ستانی سیستمی و تقاطع داده‌ها مسیر اصلی تحقق این امرفراهم شده است. در این مدل با تکیه بر شفافیت اطلاعات سیستمی حاصل از سامانه مودیان و همچنین اعمال معافیت‌های مناسب برای اصناف کوچک و خرد، مسیر تحقق عدالت مالیاتی با تمرکز نظام مالیاتی بر اخذ مالیات از مشاغل خاص با درآمدهای کلان فراهم شده است.

نوع مودیان

سهم مودیان

درصد از مالیات مشاغل

سهم مردم و کسب‌وکارهای خرد از مالیات بخش اصناف

۹۹%

۵۰%

سهم اصناف و مشاغل خاص دانه‌درشت با درآمدهای کلان

۱%

۵۰%

دیگر خبرها

  • آخرین خبرها از وضعیت سدهای خوزستان؛ سد دز پر شد
  • سد دز پر شد/ وضعیت سدهای خوزستان چگونه است؟
  • سد بزرگ ایران پر شد | هشدار مهم : از رودخانه فاصله بگیرید
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور