Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، برخی پرسنل واحدهای دانشگاه‌های خوزستان در پیامی برای خبرگزاری فارس نوشته‌اند: « دو ماه است که کارکنان و اساتید اکثریت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان (حدود ۱۸ واحد) فقط نصف حقوق خود در یک ماه را دریافت کرده‌اند، آن‌هم در این شرایط تورم و... متاسفانه مسوولین استانی به جای رسیدگی، به روئسای واحدها دستور به توجیه و آرام کردن کارکنان می‌دهند و از طرف دیگر سازمان مرکزی دانشگاه آزاد که خود عامل موثری در بروز این وضعیت است، از پذیرش مراجعه مستقیم روئسا و معاونین و اساتید و کارکنان شهرستان‌ها خودداری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اساتید و کارکنان دانشگاه عمری با قناعت و آبرو زندگی کرده‌اند و حالا نان نسیه خریدن شایسته یک شخص علمی و فرهنگی نیست. پیش از تبدیل موضوع به بحران اجتماعی و هفت تپه‌ای دیگر لطفا پیگیری و رسیدگی کنید»

به دنبال این موضوع با دو تن از مدیران واحدهای دانشگاهی و سپس رئیس دانشگاه آزاد خوزستان گفت‌وگو کرده و پیگیر موضوع شدیم.

در همین خصوص رئیس واحد مسجدسلیمان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: در سال‌های اخیر تعداد دانشجو در دانشگاه آزاد کم شده است و در این مدت اخیر هم شیوع ویروس کرونا مزید بر علت شده و درآمد این مجموعه شدیداً کاهش یافته است

خیالتان راحت پرداخت می‌کنیم

علی یار حسینی اظهار کرد: در واحد مسجدسلیمان در آبان‌ماه بخش عمده حقوق و دستمزد پرداخت شده و کمتر از 50 درصد از آن باقی مانده که این موضوع از طریق استان در حال پیگیری است. خیالتان راحت باشد که به زودی باقی مانده آن و همچنین حقوق آذرماه را پرداخت می‌کنیم.

وی با بیان اینکه مشکل عمومی است، افزود: تنها درآمد دانشگاه‌های آزاد از طریق شهریه است که با پرداخت اقساط دانشجویان، مسئله حل می‌شود.

زمان‌بندی اجرای سیستم جدید دانشگاه آزاد نامناسب بود

همچنین رئیس واحد دزفول در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد مطالبات قابل توجهی دارد که پرداخت نشده بیان کرد: حدود 4 سال است که ارگان‌هایی مانند بهزیستی و بنیاد شهید مطالبات دانشگاه آزاد را پرداخت نکرده‌اند و ما هم در این مدت اخیر با توجه به سیستم جدیدی که سازمان مرکزی تعیین کرده با کاهش شدید نقدینگی مواجه‌ایم.

علی افروس اظهار کرد: زمان‌بندی اجرای سیستم جدید سازمان مرکزی مناسب نبود و این موضوع یکی از دلایل به تاخیر افتادن پرداخت حقوق‌ها شده است.

وی افزود: بنا به شیوه جدید، پرداخت شهریه دانشجویان به صورت اقساطی شده و به این دلیل نقدینگی به اندازه کافی نداریم. البته در واحد دزفول تنها 15 درصد از حقوق‌ آبان‌ماه باقی‌مانده که به زودی پرداخت می‌شود.

دولت به کمک دانشگاه آزاد بیاید

وی کمک دولت به دانشگاه آزاد اسلامی را ضروری دانست و بیان کرد: دانشگاه آزاد فرزند حوزه آموزش است و حالا که به مشکل برخورده نیاز است تا دولت به کمک آن آمده و این مجموعه عظیم را همراهی کند.

حقوق دانشگاه آزادی‌ها پایین است

وی ابراز کرد: متاسفانه حقوق پرسنل و برخی اساتید از بسیاری از دانشگاه‌ها و ادارات کمتر است و این زیبنده جامعه علمی و مدرسان و معلمان نیست.

برخی‌ها بزرگنمایی می‌کنند

اما رئیس دانشگاه آزاد خوزستان برخی صحبت‌ها در مورد وضعیت این مجموعه را بزرگنمایی دانست و گفت: تنها مشکل موجود نبود نقدینگی است که با پرداخت شهریه از سوی دانشجویان این موضوع حل خواهد شد.

حجت‌الاسلام فرج‌الله براتی اظهار کرد: در سامانه جدید دانشگاه آزاد اسلامی، همه مسائل در یک سیستم کامل و جامع پیش‌بینی شده است که پرداخت شهریه دانشجویان هم از آن طریق صورت می‌گیرد.

وی افزود: در گذشته حدود 60 تا 70 درصد شهریه دانشجو موقع ثبت نام از او دریافت می‌شد، اما در سیستم جدید، دانشجو به صورت ماهانه و 15 هر ماه اقساط شهریه را پرداخت می‌کند که این موضوع به تبع باعث کاهش نقدینگی شده است.

وی در پاسخ به این سوال که چه میزان از حقوق‌ پرسنل دانشگاه‌های آزاد خوزستان معوق مانده بیان کرد: در تمام واحدها به غیر از دانشگاه شوشتر بیش از 80 تا 85 درصد حقوق آبان پرداخت شده است و مابقی در روزهای آینده با وصول مطالبات منظور خواهد شد.

وی ادامه داد: در واحد شوشتر هم به علت اینکه پرسنل و هیئت علمی مازاد داریم و هم پرداخت کمتر مطالبات از سوی دانشجویان داشته‌ایم، میزان کمتری از حقوق که حدود 50 درصد بوده، واریز شده که ما خواسته‌ایم در آنجا پیگیری محترمانه‌ای از دانشجویانی که به دانشگاه بدهی دارند، صورت بگیرد.

دانشگاه آزاد واحد تولیدی که نیست...

براتی همچنین خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد واحد تولیدی نیست که بگوییم مثلاً تولید را افزایش دهیم و درآمد هم زیاد شود. تنها راه درآمدمان شهریه دانشجویان است. مثلاً در همان واحد شوشتر حدود 15 میلیارد طلب دارند در حالیکه ماهانه 3 میلیارد تومان حقوق و مزایا پرداخت می‌کنند.

تاکید بر رعایت شرایط اقتصادی دانشجویان است

وی افزود: مدیریت جدید دانشگاه آزاد کاملاً ولایی است و تاکید ایشان بر رعایت شرایط اقتصادی جامعه و دانشجویان است، به همین علت پرداخت شهریه اقساطی شده و حتی چک هم گرفته نمی‌شود. این موضوع موجب کاهش نقدینگی شده که نیاز است واحدهای دانشگاهی پیگیری لازم را داشته باشند.

خبرگزاری فارس، تا حصول نتیجه و پرداخت حقوق و مزایای کارمندان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های خوزستان پیگیر موضوع خواهد بود.

انتهای پیام /

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه آزاد خوزستان پرداخت حقوق معوق شوشتر دزفول مسجدسلیمان فارس خوزستان واحدهای دانشگاه آزاد خوزستان دانشگاه آزاد پرداخت شهریه سیستم جدید دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۰۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسینعلی سمیعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در مراسم گرامیداشت روز معلم از به وقوع پیوستن واقعی ارتباط صنعت با دانشگاه با راه‌اندازی یک کارخانه در این واحد دانشگاهی و اشتغال ۵۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در فاز نخست خبر داد.

وی اضافه کرد: همیشه معتقد بودیم اگر می‌خواهیم در اهداف دانشگاه موفق باشیم باید به طور عملی با صنعت در ارتباط باشیم و این موضوع بسیار مهمی بود که از اول دنبال می‌کردیم و در این راستا جلسات مهمی با کارخانجات بزرگ شهرستان انجام شد و نهایتاً با یکی از بزرگترین هلدینگ‌های کشور توانستیم به تفاهم برسیم که اکنون اتفاق بسیار خوب و بزرگی رقم خورد که در راستای آن می‌توانیم مدعی باشیم یکی از معدود دانشگاه‌هایی هستیم که در داخل مجموعه دانشگاه کارخانه فعال راه‌اندازی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: این کارخانه‌ قرار است در هر شیفت ۵۰ نفر فعالیت کنند و در سه شیفت مشغول به کار است.

سمیعی با بیان اینکه افتخار ما این است که از فرزندان همین شهرستان در این کارخانه مشغول به کار شدند، افزود: نکته مهم‌تر این است که طبق تفاهمنامه‌ای که با هلدینگ بزرگ طب پلاستیک رقم خورد قرار بر این شد که ۵۰ دانشجو در این مجموعه صنعتی مشغول به کار شوند و این خود یعنی مصداق بارز اشتغالزایی از طریق دانشگاه.

وی، ایجاد امید به آینده برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود را یکی از مهم‌ترین ثمرات راه اندازی کارخانه در دانشگاه عنوان و تصریح کرد: اگر روزی ارتباط با صنعت در حد یک شعار بود امروز به واقعیت رسیده است و این تعامل ادامه دارد و در سطح وسیع‌تر انشالله انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بیان کرد: هدف عالی ما آموختن آداب صنعت برای راه‌اندازی خط تولید از طریق خود دانشگاه است و امیداریم با تعامل با صنعت و یافتن راه کار‌های مناسب این مهم نیز اتفاق بیفتد.

سمیعی افزود: نکته دیگری که دنبال آن هستیم راه‌اندازی سرای گردشگری در دانشگاه است که در آینده اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد؛ چراکه شاهرود در بین دو شهر مهم تهران و مشهد مقدس قرار داشته و ظرفیت بالایی برای اسکان مسافر وجود دارد، بنابراین یکی از ساختمان‌های بزرگ دانشگاه به این امر اختصاص داده شد که در حال اجرای زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی این ساختمان هستیم.

وی با بیان اینکه سالانه بالغ بر ۲۵ میلیون مسافر از جلوی این دانشگاه عبور می‌کنند و در صورتی که امکان اقامت برایشان فراهم شود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بهترین اقامتگاه برای آنها محسوب می‌شود، اظهار کرد: نکته دیگری که به جد دنبال آن هستیم بحث جذب دانشجوی غیرایرانی است که می‌توان از امکان گردشگری ذکر شده در این قضیه نیز استفاده کرد و مستندات این مهم نیز به وزارت علوم ارسال شده است و منتظر مراحل بعدی آن هستیم.

وی با تأکید بر اینکه رسالت اول دانشگاه آموزش است و در این راه باید تلاش کرد، گفت: یکی از هدف‌های مهم مجموعه تلاش برای جذب دانشجو است و این مهم اتفاق نمی‌افتد مگر با چند فاکتور از جمله اینکه اولاً داشته‌های فعلی را حفظ کرد و دوم برای همین تعداد دانشجویان به لحاظ کیفی و کمی بیشتر سرمایه‌گذاری کرد و در صورتی که رضایتمندی همین تعداد فعلی را حفظ کنیم انتهای آن منتهی می‌شود به افزایش تعداد دانشجو.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: در کمیته هدایت تحصیلی و جذب افرادی با این کمیته همکاری داشتند که سمتی نداشتند، اما به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی این همکاری را به بهترین نحو به انجام دادند که حاصل آن افزایش ۱۳ درصدی جذب دانشجو بود. در این راه تعامل بسیار خوبی با آموزش و پرورش رقم خورد و در اولین گام از ده‌ها نفر از مدیران و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود دعوت و جلسات توجیهی با آنان انجام شد و هدف ما این بود که این عزیزان ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه را از نزدیک ببینند.

سمیعی عنوان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود امکانات بسیار خوبی وجود دارد، اما درب‌های دانشگاه باید به روی همه باز می‌شد تا از نزدیک این امکانات را ببینند. معتقدیم امکانات و سرمایه‌های این دانشگاه متعلق به همه مردم است و باید از آن استفاده کنند.

وی افزود: در گام بعدی بیش از ۲۰۰۰ دانش آموز از دانشگاه بازدید کردند و با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه آشنا شدند و این موجب شد تا با چشم باز اهداف و رشته تحصیلی آینده خود را انتخاب کنند. تعاملات مختلفی را با آموزش و پرورش میامی و بسطام نیز داشتیم و برای جذب دانشجو برنامه‌های خوبی در آینده اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغال ملی‌پوش پارادوومیدانی خوزستانی
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغالِ ملی‌پوش پارادو و میدانی خوزستانی