Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد حیدری سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به بیان توضیحاتی پیرامون ۱۱ سوال پر تکرار دانشجویان درباره سقف و کف شهریه، قطع و وصلی سامانه آموزش مجازی، اساتید نا آشنا به آموزش مجازی، پرداخت نشدن حقوق حق التدریسی‌ها و ... پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان: سقف و کف شهریه دانشجویان دانشگاه آزاد چقدر است؟

سخنگوی دانشگاه آزاد: در دوره‌های کاردانی پیوسته و ناپیوسته شهریه ثابت بین ۴۰۰ تا ۷۵۰ هزار تومان متغییر است و شهریه ثابت کمتر و بیشتر از این میزان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین شهریه در دوره‌های کارشناسی پیوسته از ۶۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بوده و در کارشناسی ناپیوسته از ۶۰۰ تا ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. البته برای تعیین شهریه رشته مقطع هیات امنای استانی تصمیم می‌گیرند، به عنوان مثال امکان دارد شهریه رشته عمران در شیراز با جهرم متفاوت باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان: طرح ترمیم معدل به چه صورتی اجرایی می‌شود؟

سخنگوی دانشگاه آزاد: با به وجود آمدن شرایط کرونایی تمام دانشگاه‌ها مجبور شدند کلاس‌ها را مجازی برگزار کنند. در ابتدا دانشجویان و دانشگاه‌ها آمادگی مواجه شدن با این شرایط را نداشتند و همه در این شرایط تلاش کردند که آموزش مجازی شروع شود. آموزش مجازی در تمام واحد‌های دانشگاهی از ۱۵ فروردین فراهم شد، اما به این جهت که دانشجویان برای این شرایط آمادگی نداشتند طرح ترمیم معدل در دانشگاه آزاد اجرایی شد. دانشجویان می‌توانند ۳ درس تا سقف ۶ واحد که ترم قبل برداشته اند را بار دیگر علاوه بر درس‌های این ترم خود بدون پرداخت شهریه برای ترمیم معدل انتخاب کنند. اعتراض برخی از دانشجویان شاخه‌های پزشکی مبنی بر اعمال نشدن طرح ترمیم معدل نیز پیگیری شد که بخشنامه مربوطه به این دانشگاه‌ها ارسال و اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید

پاسخ به ۶ سوال پر تکرار دانشجویان دانشگاه آزاد؛ از شهریه و انتخاب واحد تا فارغ التحصیلی

باشگاه خبرنگاران جوان: کلاس‌های دانشگاه تا چه زمانی به صورت مجازی ادامه پیدا می‌کند؟

سخنگوی دانشگاه آزاد: دانشگاه آزاد با سامانه آموزشیار به یک شبکه بزرگ اجتماعی، علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تبدیل می‌شود. یک میلیون دانشجو در شهریه، سرفصل دروس، نمره و ... در آموزشیار قرار می‌گیرند. امیدواریم کیفیت آموزش و عمق بخشی آموزش‌ها با استفاده از این سامانه‌ رشد کند. تا زمانی که شرایط کرونایی به همین صورت فعلی ادامه پیدا کند کلاس‌ها مجازی خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان: مشکلات قطع و وصلی سامانه‌های آموزش مجازی ناشی از چیست؟

سخنگوی دانشگاه آزاد: در حال حاضر مشکلاتی که دانشجویان در سامانه های آموزشی با آن مواجه هستند به دلیل زیر ساخت‌ پهنای اینترنتی کشور است. برای رفع این مشکل انتظار می‌رود که وزارت ارتباطات زیر ساخت‌های لازم را توسعه دهد. همچنین جهت تامین اینترنت دانشجویی دانشگاه آزاد مذاکراتی صورت گرفته، اما تاکنون عملیاتی نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان: چرا شهریه واحد‌های عملی کاهش پیدا نمی‌کند؟

سخنگوی دانشگاه آزاد: زمانی که فضای مجازی در کشور حاکم شد آموزش عملی و آزمایشگاهی هم تعطیل نشد. دانشجویان قبلا در کلاس‌های ۱۵ نفره در آزمایشگاه حاضر می‌شدند و دانشگاه آزاد هزینه یک استاد را پرداخت می‌کرد، اما اکنون دانشگاه آزاد این کلاس‌ها را به ۵ گروه ۳ نفره تبدیل کرده در حالی که هزینه برای دانشگاه ۵ برابر شده و شهریه افزایش پیدا نکرده است.

بیشتر بخوانید

بیمه حوادث دانشجویی دانشگاه آزاد افزایش یافت

باشگاه خبرنگاران جوان: دانشجویان ورودی ۹۵ به قبل دانشگاه آزاد تهران مرکز ملزم به برداشتن ۴ واحد دروس پیش بودند که در دیگر دانشگاه‌ها چنین چیزی نبوده است، از سال ۹۶ بخشنامه آمده که دیگر نیازی نیست دانشجویان این دروس را پاس کنند حالا بعد از گذشت ۴ سال بخشنامه آمده که دانشجو باید این دروس را پاس کند تا بتواند فارغ التحصیل بشود؟

سخنگوی دانشگاه آزاد: تمام دانشجویان باید واحد‌های پیش نیاز را پاس کنند. بخشنامه‌ای مبنی بر اینکه دانشجو پیش نیاز را نگذراند وجود ندارد. دانشجویان باید در طول ترم‌های تحصیلی از واحد‌هایی که باید بگذرانند اطلاع پیدا کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان: برخی اساتید با آموزش مجازی آشنایی ندارند دانشجویان در مواجهه با آن‌ها باید چه اقدامی انجام دهند؟

سخنگوی دانشگاه آزاد: اگر استادی نتواند خودش را با آموزش مجازی هماهنگ کند دانشجویان اسم واحد، استاد و گروه را اعلام کنند تا استاد جدید معرفی شود. در دانشگاه آزاد محدودیت استاد نداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان: سامانه آموزش مجازی قطع می‌شود و دانشجویان به اشتباه غیبت می‌خورند و در نهایت در پایان ترم به صورت سیستمی حذف می‌شوند، دانشجویان باید چه اقدامی انجام دهند؟

سخنگوی دانشگاه آزاد: درصورتیکه سامانه آموزش خودش قطع شود با توجه به اینکه استاد ناظر بر این فرآیند است، اگر مشکل از سامانه باشد شرایط را درک خواهد کرد و دانشجو حذف نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان: چرا تخفیف شهریه مشمول خانواده جانبازان و ایثارگران ۵ درصد نمی‌شود؟

سخنگوی دانشگاه آزاد: در شهریه خانواده شاهد و ایثارگر قانونی که مصوب مجلس و دولت است همه این افراد می‌توانند با معرفی بنیاد شهید تخفیف شهریه بگیرند. از این دانشجویان به بهترین نحو استقبال می‌شود. از اخذ مدرک هیچ دانشجوی خانواده شاهد و ایثارگر جلوگیری نکرده ایم در صورتی که بنیاد شهید به تعهدات خود عمل نکرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان: ۲۰ بار در آزمون EPT شرکت کرده ام، اما به حد نصاب لازم نرسیده ام، دانشگاه آزاد تسهیل گری در این زمینه انجام نمی‌دهد؟

سخنگوی دانشگاه آزاد: آزمون EPT یکی از شروطی است که هر دانشجوی دکتری باید در آن شرکت و حد نصاب لازم را کسب کند. دانشجوی دکتری تخصصی باید ۵۰ درصد نمره آزمون‌ ای پی تی را داشته باشد؛ و البته دانشجوی می‌تواند هر نوع ۸ مدرک زبان مثل تولیمو و تافل و ... را به دانشگاه آزاد ارائه دهد. کسب این حداقل قانون کشور است و کسی نمی‌تواند آن را کم و زیاد کند.

باشگاه خبرنگاران جوان: حقوق اساتید حق التدریس دانشگاه تاکنون پرداخت نشده است؟

سخنگوی دانشگاه آزاد: حقوق حق التدریس‌ها پرداخت شده و البته ممکن است واحدی این حق و حقوق را پرداخت نکرده باشد، روال این است که دستمزد حق التدریس‌ها یک ترم بعد پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه آزاد آموزش عالی باشگاه خبرنگاران جوان سخنگوی دانشگاه آزاد سامانه آموزش آموزش مجازی دانشگاه ها هزار تومان ترمیم معدل کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۲۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازنگری در بودجه دانشگاه‌ها؛ طرح جمهوریخواهان برای فشار به دانشجویان ضدصهیونیستی

جمهوریخواهان مجلس نمایندگان آمریکا در اقدامی که از نظر تحلیلگران، فشاری تازه بر رئیسان دانشگاه‌هایی ارزیابی می‌شود که اعتراض‌های حامیان فلسطین در آنها شکل گرفته، اعلام کردند که درباره بودجه فدرال این مراکز علمی تحقیق می‌کنند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت: جمهوریخواهان مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کردند درباره بودجه فدرال برای دانشگاه‌هایی که اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل و جنگ غزه در آنها رخ داده است، تحقیقات می‌کنند.

به نوشته این خبرگزاری، جمهوریخواهان با آغاز این تحقیقات، کارزاری را گسترش می‌دهند که باعث نظارت شدید بر نحوه برخورد مدیران معتبرترین دانشگاه‌های آمریکا در خصوص گزارش‌های یهودستیزی در محیط‌های دانشگاهی می‌شود.

برخی از کمیته‌های جمهوریخواهان موظف خواهند بود تحقیقات گسترده‌ای را انجام دهند که در نهایت قطع کمک‌های تحقیقاتی بلاعوض فدرال و سایر حمایت‌های دولتی از دانشگاه‌ها را در پی خواهد داشت.

این فرایند فشار دیگری بر مدیران دانشگاه‌هایی است که با نحوه کنترل برپایی چادر‌های اعتراضی از سوی دانشجویان حامی فلسطین، ادعای تبعیض علیه دانشجویان یهودی و نحوه ادغام آزادی بیان و حفظ امنیت دانشگاه‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند.

تحقیقات مورد اشاره مجلس نمایندگان آمریکا به دنبال چندین جلسه استماع اخیری صورت می‌گیرد که به استعفای روسای دانشگاه‌های هاروارد و پنسیلوانیا منجر شد.

جمهوریخواهان مجلس نمایندگان آمریکا همچنین وعده تحقیقات بیشتری را داده اند و از روسای دانشگاه‌های یل، یو سی ال‌ای (دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس) و دانشگاه میشیگان خواسته اند هفته آینده شهادت دهند.

به نوشته آسوشیتدپرس، توجه جمهوریخواهان به این حوزه در حالی است که فصل انتخابات به طور کامل در جریان است و رهبری جمهوریخواهان به دنبال ادله‌ای برای تقویت اتحاد این حزب و تفرقه بیشتر در بین دموکرات‌ها است.

جنگ غزه و نحوه برخورد مدیران دانشگاه‌ها برای کنترل اعتراضات دانشجویی، اختلافاتی را در بین دموکرات‌ها برانگیخته است.

مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان آمریکا وعده داده است که از همه «ابزار‌های موجود» برای فشار بر دانشگاه‌هایی که در آنها اعتراض می‌شود استفاده کند.

رئیسان ۶ کمیته این مجلس که دارای طیف وسیعی از اختیارات از جمله در زمینه کمک‌های مالی بنیاد ملی علوم، کمک هزینه تحقیقات بهداشتی، روادید برای دانشجویان بین المللی و کد‌های مالیاتی برای دانشگاه‌های غیرانتفاعی هستند، از جانسون حمایت کرده اند.

این گزارش افزود: بدون حمایت دموکرات‌ها در کنگره‌ای که دچار اختلاف است، معلوم نیست که جمهوریخواهان مجلس نمایندگان آمریکا چه مجازات‌های قانونی می‌توانند اعمال کنند. هر طرحی از سوی مجلس نمایندگان بعید است در سنا که تحت کنترل دموکرات‌ها است به نتیجه برسد.

بر اساس این گزارش، کمیته آموزش و نیروی کار مجلس نمایندگان آمریکا از مدیران دانشگاه‌های ییل، یو سی ال‌ای و دانشگاه میشیگان درخواست کرده که در جلسه استماع ۲۳ مه (۳ خرداد) که با تمرکز بر نحوه برخورد آنها با اعتراضات اخیر برگزار می‌شود، حضور یابند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین آزادی بیان برافتاده است
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • آمریکایی‌ها درباره حقوق بشر فقط لفاظی می‌کنند
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • تجمع اساتید و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان کرمان درگلزار شهدای بین‌المللی شهر کرمان
  • ابراز نگرانی کمیسر عالی‌ حقوق بشر سازمان ملل از نحوه برخورد با دانشجویان معترض
  • جوانان و دانشجویان به‌عنوان امانت مردم و خداوند در نزد معلمان و اساتید هستند
  • بازنگری در بودجه دانشگاه‌ها؛ طرح جمهوریخواهان برای فشار به دانشجویان ضدصهیونیستی
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود